Wedel IT

Wedel IT fyller 10 år!

Wedel IT fyller 10 år!

Vi er utrolig stolte over at vi har 10 års jubileum i år!
Det har vært en fantastisk reise så langt for det lille firmaet vårt og vi er veldig fornøyd med hva vi har oppnådd så langt.

Da selskapet ble stiftet var det ingen plan om å bli flere en 1 mann, så Daniel Wedel valgte det korte og enkle navnet Wedel IT på selskapet sitt, lite visste han den gang at kun 1,5 år senere skulle det være 5 ansatte i firmaet. Veksten gikk litt raskere den første tiden, så den dag idag er vi 8 ansatte og vi har hatt fokus på å finne de rette personene som passer inn både hos kundene våre og i selskapet.

Fokuset siden oppstart har vært at vi skal være gode på Citrix produkter og det har vi stått ved siden den gang. Vi kan mye annet også, men kjernekompetansen vår er Citrix og tilhørende teknologi fra Microsoft og 3’ part. At konsulentene i selskapet blir spurt om å holde foredrag på både Citrix User Group, Citrix Synergy og E2EVC er vi veldig stolt av.

Siden vi ikke har noen selgere i selskapet så lever vi av fornøyde kunder som anbefaler oss videre og gode samarbeidspartnere som ønsker å benytte kompetansen vi besitter. I tillegg har vi arrangert alt fra små kundeseminarer med 15-20 deltagere til de siste årene å leie kinosal på Felix kino for å huse 60+ deltagere på seminarene våre.

At vi har bistått et sted mellom 3-400 kunder de siste 10 årene synes vi er helt fantastisk. Mange av kundene har fulgt oss siden oppstarten og er fortsatt kunder den dag idag!

Vi har bistått alt fra de største helseforetakene og private selskapene i Norge til mindre selskaper med få ansatte, men uavhengig av størrelse på kunden så gjør vi så godt vi kan og bistår etter beste evne 🙂

Ingen klarer seg i 10 år uten noen nedturer, men vi har heldigvis hatt flere av oppturene og har vært en gjeng som har stått samlet når det har stormet som mest.

Vi har mange å takke for at vi har overlevd i et helt tiår, alt fra leverandører, distributører, partnere, kunder, konkurrenter, støttespillere, familie, venner og kollegaer.

Så til alle som har bidratt på den ene eller andre måten, tusen hjertelig takk!

Takk for de siste 10 årene, vi gleder oss til fortsettelsen og håper dere følger oss videre på veien.

Hilsen Daniel, Alexander, Espen, Robert, Mikael, Kim, Ted og Wenche.

Latest Posts